Logo

Pályázat tájékoztatási kötelezettség

  • a kedvezményezett neve: STEEL-HÁZ Kereskedelmi és Szolgáltató Kft

  • a projekt címe: Gyakornoki Program a Steel-Ház Kft-nél

  • a szerződött támogatás összege: 8 130 060 Ft

  • a támogatás mértéke (%-ban): 100 %

  • a projekt tartalmának bemutatása: 2 fő gyakornok 9 hónapos foglalkoztatásának megvalósulása. A vállalkozásnál betöltött tevékenységi terület épületasztalos és gépész gyakornok. A programnak köszönhetően az építőipari kivitelezési munkaterületen jelentős szakmai tapasztalatot szerzett a két felvett gyakornok. A projekt során beszerzésre kerültek a két fő gyakornok számára MAKITA gyártmányú eszközök is: akkus ütvecsavarbehajtó, akkus gérvágó, akkus fúró- vésőkalapács MAKPAC kofferben, akkus fúró-csavarbehajtó, akkus csavarbehajtó MAKPAC kofferben, fémvágó körfűrész MAKPAC kofferben, akkus körfűrész MAKPAC kofferben. Ezek a két gyakornok foglalkoztatásához szükséges munkaeszközök, melyekkel a kivitelezési munkájukat végezték.

  • a projekt tervezett befejezési dátuma: 2018.10.31.

  • projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2017-02560

Pályázat tájékoztatási kötelezettség

Pályázat tájékoztatási kötelezettség

Kedvezményezett neve: STEEL-HÁZ Kft.

A fejlesztés tárgya, célja: Gépbeszerzés és informatikai fejlesztés a Steel-Ház Kft-nél

A szerződött támogatás összege: 10 000 000 Ft

A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt során beszerezett gép és informatikai eszközök: Derékcsuklós Homlokrakodó SHERPA 35-15, Mini forgó-kotró SHERPA WE18, Lenovo V15-ADA 82C70063HV Grey - 256 NVME UPG - 8GB + Win10 + O365. Ezen beszerzésekkel a vállalkozás a hatékonyságát tudta növelni, hiszen a munkafolyamataink felgyorsultak, valamint a vállalható feladatok volumene is megnőtt. A beszerzésnek a vállalkozásra gyakorolt további hatása az is, hogy a korábbiakhoz képest precízebb feladatokat is el tudunk végezni nagyobb feladatok esetében is. Az eszközök a vállalkozás mindennaposan használt eszközévé váltak. A beruházás keretében a vállalkozás átfogó fejlesztése, ezen felül eszközfejlesztés valósul meg.

A projekt a Széchenyi Terv Plusz programon belül, a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretében, az Európai Unió társfinanszírozásával valósul meg.

A projekt tervezett befejezési napja: 2022.11.25.

A projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-02937

Pályázat tájékoztatási kötelezettség